Kurs i innholds­markedsføring

Lær hvordan du kan skape bedre innhold på dine nettsider, for å nå ut til flere potensielle kunder.

Dette er kurset for deg som jobber med oppdatering av en eller flere bedrifters nettsider. Kurset holdes enten på vår lokasjon eller på kundens lokasjon (det som er ønskelig).

Det er ingen hemmelighet at over halvparten av norges befolkning er brukere av sosiale medier. Derfor er det ekstra viktig at din bedrift også er til stede og kan skape engasjement i disse kanalene. Dette kurset vil vise deg hvordan du og dine ansatte kan lage innhold både for nettsider og for sosiale medier, som lett kan skape aktivitet og deles, og videre spres til flere potensielle kunder.

Kurset gir deg innsikt i hvordan man bør tenke når det kommer til innhold for nettsider og sosiale medier. Vi tar deg gjennom historien fra internetts opprinnelse, hvordan strukturen på internett har endret seg og hva og hvordan sosiale medier fungerer i dag. Vi gir deg en innføring i hva som er lov og ikke lov.

Kurset inneholder forberedelser, 3 timers kurs for deg og dine kolleger, samt en etterrapport som forteller hva dere bør fokusere på fremover.

Bestill nå og få inkludert ett års overvåkning av oppetid for nettsiden deres!

Pris per bedrift: 14 900,-

Firmanavn:

Kontaktperson:

E-postadresse:

Telefon:

 

 

Din ip-adresse: 35.175.201.191